Du får billederne
- Jeg må bruge dem til markedsføring

Hvad er TFP Fotografering?

TFP står for “Time For Pictures” eller “Time For Print”. Nogen vil også bare skære det endnu mere ud i pap, og kalde det testpersoner. 

Det er en aftale mellem model og fotograf, hvor modellen får de billeder der bliver taget, og må benytte dem, som tak for hjælpen, mens fotografen må benytte billederne i hans virksomhed. Dette til for eksempel markedføring. Altså til brug på hjemmeside og sociale medier. 

TFP – modeller bliver dermed primært brugt når fotografer har noget de skal have testet – enten foto-ideer eller nyt udstyr, – eller hvis fotografen skal have opdateret sin portfolio.

Det betyder dog ikke at du ikke har noget at skulle have sagt. Du må hellere end gerne sige til. hvis du har ideer indenfor temaet. Jeg synes bare det er fedt, hvis vi begge får noget nyt, ekstra ud af shootet

TFP Fotografering hos Hamistolen

Hos Hamistolen går jeg meget op i, at de gange jeg vil benytte mig af TFP – modeller, så skal begge parter have noget ud af det!

Enten til at afprøve nye ideer og ting af, eller også er det fordi jeg skal have opdateret min portfolio indenfor et bestemt emne.

Hvis ikke andet er nævnt eller aftalt, vil et TFP shoot skulle foregå i eller omkring Ikast.

Billederne vi tager til dit shoot, får du leveret, digitalt, i bedst mulig opløsning og med et lille logo i bunden. Du har mulighed for at købe billeder uden vandmærke for 50 kroner stk. Ønsker du mange billeder uden vandmærke, finder vi en god mængderabat. 

Jeg mangler lige nu TFP - modeller til følgende ideer:

… Men hold øje! Pludselig mangler jeg dig!

FTP fotografering, Hamistolen
Ejer & Fotograf v/ Hamistolen

Frederik Dahl

Jeg er helt nede på jorden, og mit største fokus er, at du føler dig tryg hos Hamistolen.

På den måde opnår vi i fællesskab det bedste resultat uanset om der skal fotograferes nye portrætter, event billeder eller erhvervsfotos. Det samme gælder naturligvis hvad angår ny hjemmeside.

Hamistolen har fokus på dig, og at processen fra idé til færdigt produkt skal være så simpel som muligt, med så få personer indblandet som muligt.

Hos Hamistolen snakker du med den samme person hele vejen igennem.

Kan jeg hjælpe?
Kontakt mig

Email

frederik@hamistolen.dk

mobilnummer

51 96 46 55

beliggenhed

Ikast, denmark