WEBSITES

CarolineSchack.dk

Kender du Caroline Schack? Sikkert ikke... Men det kommer du til, hvis du læser dette indlæg! Det skal nemlig handle om Danmarks bedste friluftslivs blog og blogger - Nemlig Caroline Schack og hendes nye blog. Den har jeg nemlig fået lov at lave - og det foregik på rekordtid!

Fra Bloggers Delight til selvstændig domæne

Men der skulle mange arbejdstimer til – krydret med lidt frustration samt glæde når tingene så alligevel gik op i en højere enhed – før vi nåede så langt at vi kunne vise omverdenen hvad der var blevet arbejdet på!

Første skridt var at komme væk fra Bloggers Delights klør. Nogle klør, som holdt godt fast, via en godt indstillet cache. Det endte med at vi først kom i gang et halvt døgns tid senere end planlagt. Ikke optimalt i en i forvejen pressede tidsplan, men heller ikke en katastrofe.

Er en blog om friluftslivet noget for dig? Ja da!

Nu kører den, og dét i bedste velgående! CarolineSchack.dk er nu et selvstændigt site uden forpligtelser fra andre!

Og tag da endelig et smut ind forbi! Men pas på! Du bliver fanget! Fanget af Carolines indlæg, hendes måde at skrive på, samt hendes positive væsen! Og dét selv om du måske ikke selv tænker du er en friluftstosse! Sådan havde jeg det i hvert fald selv. Hun er virkelig et besøg værd!

Med i hele processen

Jeg var i processen også inde over udviklingen af Carolines nye logo. Et logo der dog til sidst endte med at blive tegnet på papir af hendes søster, hvor efter jeg fik lov til at digitalisere det, og lave det til vector-grafik.
Caroline Schack Baggrund

Send message

Har du det næste projekt?

Så skriv endelig til mig!

Jeg er altid frisk på en uforpligtende snak omkring dine projekter.