Nyheder

NYHEDER

Oktober står i Kræftens Bekæmpelses tegn!

Oktober er igen i år den måned, hvor Kræftens Bekæmpelse går all in på at samle penge ind til bekæmpelsen af lortesygdommen. Først løber Lyserød Lørdag af stablen 9. Oktober, og fra 11. Oktober starter Knæk Cancer ugerne. Hamistolen støtter op hele hele vejen!

I hele oktober måned kommer Hamistolens logo til at se anderledes ud. Det sker for at støtte op om Kræftens Bekæmpelses kampagner, som løber af stablen i oktober måned.

Fredag d. 1. oktober går Hamistolen i lyserødt. Det gør jeg for at vise min støtte til Kræftens Bekæmpelses kampagne, Støt Brysterne, som kulminerer med:

 LYSERØD LØRDAG, som afvikles d. 09. OKTOBER!

 

Her har jeg, sammen med Betinna fra Korfitz Body Health arrangeret et motions-arrangement. Vi starter med fælles opvarmning på Torvet i Ikast, klokken 10:00. Og i tilfælde af regnvejr kan opvarmningen rykkes til Strøgcenteret.

Ruten er en rundstrækning – på henholdsvis 3,3 kilometer, 6 kilometer eller 8,5 kilometer, og man behøver ikke bestemme sig for distancen på forhånd. Det vil blive en rute for alle. Uanset om man er gående, løbende, hoppende. Sidder i klapvogn eller kørestol eller går med rollator.

KNÆK CANCER UGERNE

Efter Lyserød Lørdag får Hamistolens logo igen nyt design for en stund. Denne gang for at gøre opmærksom på Knæk Cancer ugerne, som starter i uge 41 og slutter i uge 43, hvor også TV2 har deres årlige uge med fokus på cancer.

I disse uger vil der komme nogle særlige tilbud, hvor noget af prisen vil gå til Knæk Cancer. Men meget mere om dét på et andet tidspunkt.

I første omgang gælder det Lyserød Lørdag, d. 9. oktober. Du kan stadig nå at tilmelde dig! Og dermed være med til at samle penge ind til kampen mod Brystkræft. Samtidig får du en unik t-shirt jeg, sammen med min samarbejdspartner, har fået udviklet. Den kan ses nedenfor. Tilmeldingsfrist er 24. september!

Jeg håber vi ses!

Oktober står i Kræftens Bekæmpelses tegn
Facebook
Instagram – Officiel
Instagram – Sport
kontakt mig på messenger