Nyheder

NYHEDER

Lyserød Lørdag i Ikast - i samarbejde med Korfitz Body Health

Hamistolen & Korfitz Body Health arrangerer Lyserød Lørdag løbe- & gåtur med start & slut på Torvet i Ikast. ALT overskud går til kampen mod brystkræft.

Jeg støtter op omkring Støt Brysterne igen i år!

Det samme jeg håber du vil gøre! I såfald kan du godt sætte et stort, fedt kryds i kalenderen:

 LYSERØD LØRDAG, og afvikles d. 09. OKTOBER!

 

Vi starter med fælles opvarmning på Torvet i Ikast, klokken 10:00. Og i tilfælde af regnvejr kan opvarmningen rykkes til Strøgcenteret. Opvarmningen står Betinna fra Korfitz Body Health for.

Selve ruten er ikke endeligt på plads endnu, men det vil blive en rundstrækning – Så behøver man ikke bestemme sig for distancen på forhånd. Det vil blive en rute for alle. Uanset om man er gående, løbende, hoppende. Sidder i klapvogn eller kørestol eller går med rollator.

Vi kan ligeledes afsløre at ruten vil starte og slutte på Torvet i Ikast, og vil gå igennem Strøgcenteret, som i dagens anledning vil være klædt i lyserødt. Dertil skal der lyde en stor tak til Vores Ikast!

DELTAGER DU, KAN DU OGSÅ SE FREM TIL:

  • Goodiebag, med forskellige lækre sager.
  • Særlig ”Lyserød Lørdag” t-shirt.
  • Vand & frugt når du kommer i mål

(Er du heldig, kan det være der derudover også gemmer sig en unik lille ting, i lige netop din goodiebag.)

Hele dagen vil Hamistolen trille rundt med sit kamera og sørge for gode billeder. Så møder du ham på ruten, så giv ham gerne et smil eller en HØJ FEMMER med på vejen.

ALT OVERSKUD GÅR TIL STØT BRYSTERNE / KRÆFTENS BEKÆMPELSES KAMP MOD BRYSTKRÆFT.

Lyder det ikke fedt? Så hop ind forbi vores Facebook Begivenhed for at læse meget mere, og bliv opdateret når vi præsenterer nyt.

Jeg håber vi ses!