NyhederKNAeK CANCER KUN LOGO scaled

NYHEDER

Hjælp Hamistolen i Knæk Cancer kampen og vind fede præmier!

Vi nærmer os den tid på året hvor den store Knæk Cancer kampagne ruller i hele landet. I år støtter Hamistolen op om den kampagne! Hvis du booker en fotografering hos Hamistolen, donerer Hamistolen 500 kroner til Knæk Cancer og samtidig har du mulighed for at vinde fede præmier!

Jeg har heldigvis ikke selv haft cancer helt inde på livet, men qua mit handicap, hvor vi ikke kommer uden om, at jeg skal have lidt ekstra hjælp i ny og næ, ved jeg hvor vigtigt det kan være at man hjælper hinanden hvor man kan, med stort som småt.

Jeg har, med i år, nu i 5 år taget billeder ved et lokalt Støt Brysterne arrangement, kvit og frit, men jeg har altid gerne ville bidrage mere hvor jeg kunne, for at hjælpe til med at knække den uretfærdige sygdom – den mulighed synes jeg, jeg har fundet med dette tilbud! Og endda et tilbud, hvor du, udover at støtte en fantastisk god sag, også har mulighed for at vinde fede præmier!

Lyserød Lørdag som bliver afholdt denne weekend er startskuddet til årets Knæk Cancer kampagne, som for alvor tager fart i uge 43, hvor TV2, som de forgangne år har massivt fokus på Knæk Cancer, og også slutter ugen af med deres årlige Knæk Cancer show.

Jeg har strikket et tilbud sammen, som løber over disse Knæk Cancer uger, fra 5.-23. oktober, hvor du for 1200 kroner får 30 minutters fotografering et sted i Ikast, du får alle de bedste billeder færdigredigeret, digitalt (INGEN begrænsning på antal af billeder), samt mulighed for at vinde lækre præmier, som jeg kommer ind på længere nede i indlægget. Til sidst, men ikke mindst, donerer Hamistolen 500 kroner af prisen direkte til Knæk Cancer.

Grundet corona, samt Knæk Cancer kampagnen er der nogle enkelte retningslinjer, som I bliver nødt til at overholde.

, Hjælp Hamistolen i Knæk Cancer kampen og vind fede præmier!

Retningslinjer for tilbuddet ser i korte træk sådan her ud:

  • KUN UDENDØRS portræt-fotografering
  • Kun på lokationer i og omkring Ikast
  • Føler I Jer det MINDSTE syge, så AFLYS – eller få rykket tiden
  • Betaling skal ske med MobilePay eller bankoverførsel  – INGEN kontant betaling
  • Fotograferingen skal være afholdt senest d. 23. oktober

Book din tid & få julegaven tidligt i hus, samtidig med, du er med i lodtrækningen om fede præmier!

Rent foto-mæssigt kommer Knæk Cancer kampagnen og dermed også dette tilbud, på et fantastisk tidspunkt! Vores natur er nemlig nu på vej hen i dét jeg synes er det smukkeste tidspunkt på året – nemlig efteråret og alle dens smukke, mange farver!

Derudover er vi også nået til et tidspunkt, hvor det ikke kan vare længe, før man også så småt skal til at tænke på julegaver.

Her vil nye portrætter, taget udendørs i de skønneste, farverige efterårs-omgivelser – måske i efterårsferien, hvor mange alligevel er samlet hjemme – være et fremragende bud, hvis du spørger mig! Og så har du også den eller de gaver mindre at tænke over, når julegaveræset for alvor melder sin ankomst

, Hjælp Hamistolen i Knæk Cancer kampen og vind fede præmier!

Det kunne være du manglede billeder af:

  • Dine børn
  • Dine søskende
  • Dit kæledyr
  • Din bil

… eller måske noget helt femte…

Eftersom selve fotograferingen i dette tilbud skal foregå i Ikast, vil jeg gerne hjælpe Jer lidt på vej med gode lokationer. Det kunne eksempelvis være Skelhøje Plantage – her er der i hvert fald rigtig god mulighed for at se efterårets mange farver.

Et andet bud kunne være Parken, ved Park Allé. Her er der også en lille legeplads, hvilket gør dette sted meget velegnet til familier med små børn.

Skal billederne have et mere “råt” look, er omgivelserne omkring Hjertet, med sine mange områder med beton, måske stedet der vil passe.

Dette er bare tre bud på oplagte steder – der findes mange flere! Og jeg kan selvfølgelig sagtens være behjælpelig med at finde det helt rette sted efter jeres ønsker.

Vil du se nogle af de portrætbilleder, jeg har taget gennem tiden, kan de findes på Portræt – On Location

Kæmpe tak til Herning - Ikast Håndbold for donation af præmie!

Og nu tilbage til den præmie, jeg nu har snakket så meget om du har mulighed for at vinde!

Jeg synes selv det er en mega sprød præmie – eller præmier! Jeg har nemlig fået min samarbejdspartner fra Herning – Ikast Håndbold til at donere 2 billetter til en af deres hjemmekampe i denne sæson – og er du heldig, smider de oveni dét også noget merchandise i puljen!

Lodtrækningen foretager jeg 24.-25. oktober, hvorefter vinderen får direkte besked, og vinderen efterfølgende også annonceres på min Facebook side.

En kæmpe tak skal der lyde til Herning – Ikast Håndbold, som var klar til at donere præmien med det samme, da jeg havde forelagt dem min idé! Tak!

Jeg håber I vil tage godt imod tilbuddet og hjælpe mig med at støtte den gode sag!

Nedenfor kan du få endnu et overblik over mit tilbud, samt bestille din tid.

— skal vi lave en aftale? —

Kontakt Mig Her

Send message

Altid åben efter aftale
51 96 46 55
Ikast, Danmark
Facebook
Instagram