Hamistolens Historie

2014

MARTS

HAMISTOLEN PHOTOGRAPHY BLIVER STIFTET

Efter at have taget mange billeder, jeg ikke vidste hvor jeg skulle dele, besluttede jeg mig for at oprette en Facebook side til mine billeder. Den fik navnet Hamistolen Photography.

Og dermed var det vi kender som Hamistolen i dag, skabt.

2015

DECEMBER

VINDER AF “ÅRETS VOLLEYBALL BILLEDE 2015”

Min første pris! Første år Volleyball Danmark afholdt konkurrencen, sendte jeg dette billede ind, som endte som vinderbilledet.

Vinderbilledet blev taget i finalen, under NEVZA – de uofficielle nordiske mesterskaber – for U19-hold,  i Ikast, da de danske drenge vinder den sidste bold, og dermed også turneringen. 

2016

DECEMBER

VINDER AF “ÅRETS VOLLEYBALL BILLEDE 2016”

Efter successen året forinden, var det helt naturligt for mig igen at forsøge mig ved konkurrencen, da det igen havde været et år, hvor jeg havde fotograferet en masse volleyball.

Vinderbilledet blev taget under en RamasjangBold-træning, hos Ikast Volleyball. RamasjangBold er volleyball for de allermindste, hvor det lige så meget går ud på at lege med en bold, end på at spille rigtigt volleyball. 

2017

JANUAR

HAMISTOLEN PHOTOGRAPHY FÅR SIT FØRSTE LOGO

Efter at have eksisteret i en række år, kunne Hamistolen Photography endelig, i januar 2017 præsentere virksomhendens første logo. Et logo som sidenhen er blevet moderniseret en række gange, men hvor elementerne i logoet hele tiden har været det samme. Det gælder dermedogså Hamistolens logo i dag. 

2019

SEPTEMBER

HAMISTOLEN PHOTOGRAPHY BLIVER TIL HAMISTOLEN

Med navneskiftet udvidede Hamistolen samtidig mængden af ydelser , til nu også at indbefatte WordPress hjemmesider, Seo-arbejde og meget andet. 

2020

JANUAR

MEDLEM AF VORES IKAST

Fra Januar 2020 blev Hamistolen en del af Vores Ikast.

Det betyder blandt andet at man nu kan bruges Vores Gavekort hos Hamistolen. 

2020

SEPTEMBER

OPDATERING AF LOGO

Med makeoveren, er meningen at logoet symboliserer et yngre og mere friskt look, og at Hamistolen ikke er bange for at vise sit indre legebarn frem i sine kreative projekter

2021

AUGUST

SAMARBEJDESAFTALE MED KORFITZ BODY HEALTH

Fra August 2021 indgik Hamistolen en samarbejdsaftale med en anden lokal enkeltmandsvirksomhed i Ikast, nemlig Korfitz Body Health.

Selvom vi på papiret er to vidt forskellige, supplerer vi hinanden godt.