Fotograf,Fest,Bryllup,Konfirmation,Unikke billeder, Fotografering – Din store dag!

Din Store Dag

Billeder ved bryllup, konfirmation eller lignende går jeg meget op i ikke må blive en rutineopgave. For ingen er helt ens. Hvis du vælger

Hamistolen som fotograf ved Jeres bryllup, konfirmation, runde fødselsdag eller lignende, får du derfor en fotograf som har fuldt fokus på at lave billeder ud fra Jeres personlighed.

Unikke billeder som man aldrig bliver træt af at kigge på. Billeder man får lyst til at kigge på igen og igen, for at huske tilbage på en unik dag.

Derfor udbyder jeg heller ikke pakkeløsninger man kan vælge i mellem. I stedet sammensætter jeg en pakke, sammen med Jer, præcis efter Jeres behov og ønsker.

Jeg holder også altid et formøde med Jer, når den store dag nærmer sig – enten via telefon eller fysisk, for at sikre mig, at alle detaljer er på plads inden det hele går løs. 

Jeg kan blandt andet bookes til:

  • Bryllup
  • Konfirmation
  • Studenter
  • Barnedåb
  • Rund fødselsdag
Fotograf,Fest,Bryllup,Konfirmation,Unikke billeder, Fotografering – Din store dag!
Fotograf,Fest,Bryllup,Konfirmation,Unikke billeder, Fotografering – Din store dag!

Du får ALLE gode billeder!

Mange fotografer har i deres tilbud et maksimum af billeder, du kan vælge at få leveret, færdigredigeret.

Sådan er det ikke hos Hamistolen – for det er da ærgerligt! Hos Hamistolen får du leveret ALLE de bedste billeder, efterredigeret, digitalt. Dét uanset om det bliver til 5 eller 105 gode billeder. 

For hvorfor skal gode billeder gå til spilde, og blot ligge og fylde på min harddisk, uden nok kan få lov at se dem, bare fordi der skal være et minimum?

Vi aftaler en fast pris inden jeres festlige begivenhed, som jeg udregner udfra det antal af billeder jeg cirka regner med at fotograferer, transport osv. Så I kan ikke risikerer at få en ekstra regning, hvis der skulle være langt flere gode billeder end beregnet. 

Var der noget jeg ikke fik besvaret?

Har du en pakkeløsning?

Både ja og nej.

Jeg har ikke nogle færdige pakker man kan vælge. Til gengæld sætter jeg meget gerne en pakke sammen til lige netop Jeres/Dit behov. Det hele selvfølgelig i et uforpligtende tilbud.

Vi afholder et formøde!

Når den store dag nærmere sig, holder vi et lille møde, hvor jeg hører alle dine/jeres tanker til billeder, og hvor vi kan aftale de sidste detaljer.

Mødet kan både foregå telefonisk, online eller fysisk efter jeres ønsker.

Hvad med betaling?

Når det er en opgave af en hvis størrelse, hvor jeg skal afsætte en del tid – hvilket det som regel er tilfældet ved bryllup, konfirmation og lignende – vil noget af det samlet beløb skulle betales på forhånd. Samtidig med at hele beløbet ikke tilbagebetales ved sent afbud.

Det endelige beløb aftaler vi, da det afhænger af opgavens omfang.

Hvor lang leveringstid er der på billederne?

Hvis ikke andet er aftalt leverer jeg et link med billeder indenfor 14 hverdage.

Hvordan leveres billederne?

Alle mine billeder leveres digitalt. Det sker via WeTransfer, hvor du får et link til download af billederne.

Linket er aktivt i 7 dage og i den tid kan billederne hentes ned på alle de enheder du ønsker

Nyttig Viden!

Mange spørgsmål sniger sig på, når man skal have fat i en fotograf. Her har jeg samlet nogen af de mest hyppige spørgsmål jeg får, når jeg skal bookes til bryllup, konfirmation mm.

Et galleri med udvalgte billeder

— jeg giver gerne et uforpligtende tilbud —

Pris Oversigt

— skal du have taget nye billeder? —

Kontakt Mig For En Uforpligtende Snak

Send besked

Altid åben efter aftale!

51 96 46 55

Ikast, Danmark