NyhederCaroline Schack Baggrund

NYHEDER

Første hjemmeside som selvstændig

Der har været lidt stille på det seneste. Det skyldes jeg har været i gang med et rigtig fedt projekt. Nemlig at lave min første hjemmeside som selvstændig. Et rigtig fedt og lærerigt forløb, med en fantastisk person!

Kender du Caroline Schack? Sikkert ikke… Men det kommer du til, hvis du læser dette indlæg! Det skal nemlig handle om Danmarks bedste friluftslivs blog og blogger – Nemlig Caroline Schack og hendes nye blog.

Den har jeg nemlig fået lov at lave – og det foregik på rekordtid! Det hele blev bygget op fra torsdag aften, i sidste uge, til mandag i denne, hvor vi gik live klokken 12.

Fra Bloggers Delight til selvstændigt domæne.

Men der skulle mange arbejdstimer til – krydret med lidt frustration samt glæde når tingene så alligevel gik op i en højere enhed – før vi nåede så langt at vi kunne vise omverdenen hvad der var blevet arbejdet på!

Første skridt var at komme væk fra Bloggers Delights klør. Nogle klør, som holdt godt fast, via en godt indstillet cache. Det endte med at vi først kom i gang et halvt døgns tid senere end planlagt. Ikke optimalt i en i forvejen pressede tidsplan, men heller ikke en katastrofe.

Forberedelse betaler sig!

Fra fredag eftermiddag / aften begyndte det så for alvor at køre vores vej! Nu skulle det tabte bare hentes. For det var ikke et spørgsmål om, om vi blev færdige til tiden, men mere hvor meget arbejde der skulle til, før vi blev færdige til tiden!

Og færdige til tiden blev vi selvfølgelig også! Og det skyldes især én ting!

Carolines fantastiske forberedelse, arrangement, mod til at stole på andre & sin mavefornemmelse og til sidst hendes fantastiske humør!

Uden dét havde vejen til færdigt produkt været MEGET længere! Ja, så havde jeg nok været i tvivl om vi egentlig nåede det, med de udfordringer der samtidig ramte os… Men jeg var faktisk aldrig i tvivl om at vi nok skulle nå det!

Vi nåede det som sagt – vi var i luften præcis klokken 12. Så skulle man tro at sidste udfordring var ovre – men nej! Nysgerrigheden blev Carolines følgere var nemlig så stor, at bloggen kun nåede at være oppe i ganske få minutter før den gik i sort…. Den den simpelthen overbelastet. Det har jeg aldrig prøvet før! Mega vildt – i hvert fald her bagefter, hvor udfordringen blev løst og sitet hurtigt kom op at køre igen. Men jeg indrømmer blankt, at jeg var en presset webudvikler de de minutter det stormvejr stod på!

Er en blog om friluftslivet noget for dig? Ja da!

Nu kører den, og dét i bedste velgående! CarolineSchack.dk er nu et selvstændigt site uden forpligtelser fra andre!

Og tag da endelig et smut ind forbi! Men pas på! Du bliver fanget! Fanget af Carolines indlæg, hendes måde at skrive på, samt hendes positive væsen! Og dét selv om du måske ikke selv tænker du er en friluftstosse! Sådan havde jeg det i hvert fald selv. Hun er virkelig et besøg værd!