SEO,Google,Søgemaskineoptimering, Arbejdsområder – SEO

STOP GEMMELEGEN MED GOOGLE

Hvad hjælper det at have en flot hjemmeside, hvis ingen kan finde den?

Med den rette SEO-optimering får dit website den opmærksomhed den fortjener.

Hamistolen hjælper med at Google får øje på dig!

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization – på dansk: søgemaskineoptimering –  og er en process, som skal ende ud med at din hjemmeside er synlige overfor søgemaskiner som Google, Yahoo osv. 

Den grundlæggende SEO er til at have med at gøre – den større udfordring ligger i at man ikke bare bliver synlig hos søgemaskinerne, men at man bliver synlig på side ét!

SEO + WordPress = Perfekt Kombi

Ved at vælge en WordPress hjemmeside sikrer du samtidig en nem mulighed for at optimere din hjemmeside i forhold til søgemaskinernes ønsker og algoritmer. 

Det gøres hurtigt og nemt ved at hente et tilføjelsesprogram – et såkaldt plugin – ved navn Yoast. Her indtaster man en masse grundlæggende oplysninger og så er man egentlig som udgangspunkt kørende, og Yoast sørger nu for at søgemaskinerne får øje på dig!

Selvfølgelig kan og skal der gøres mere, men det er i bund og grund lige så nemt som ovenstående. 

Kender du ikke til SEO og WordPress og deres muligheder, giver jeg gerne en gennemgang og viser hvordan det kan passe ind i dit projekt!

SEO er en løbende proces

Har du ikke selv tiden til at holde dit SEO up to date, eller er du fortsat lidt i tvivl om hvordan du gør, eller hvad det kræver?

Fortvivl ikke! Hamistolen designer gerne en SEO-aftale, så jeg kan hjælpe med at holde hjemmesiden opdateret, eller du har mulighed for at ringe og få lidt teknisk support.

En sådan aftale designes præcis efter dine behov.

— skal du have taget nye billeder? —

Kontakt Mig For En Uforpligtende Snak

Send besked

Altid åben efter aftale!

51 96 46 55

Ikast, Danmark

frederik@hamistolen.dk