NyhederFoto Oplevelsertak for i aar cover

NYHEDER

2020 - et år vi aldrig glemmer....

Meget er ikke gået som troet og håbet i 2020. Hverken når det gælder min lille virksomhed, men ej heller personligt. 2020 har lært mig meget - det skal udnyttes i 2021!

2020 var mit første hele år som selvstændig. Det blev et meget roligere, og samtidig mere hektisk år, end jeg havde regnet med og håbet på – desværre….

For man kan vidst sagtens kalde 2020 for sygdommens år. Et år, som bestemt ikke blev som jeg ønskede.

Det er ikke fordi jeg ikke har fået sjove ideer og planer. Men jeg var nok for langsom til at indse hvad der egentlig skete i verdenen og med mig selv og derfor endte det med jeg ikke fik lavet dét jeg nok burde. Derimod blev 2020 langt hen ad vejen en lang kamp for at overleve i stedet for at udvikle.

Men bare rolig! Mine sjove, skøre og nye planer og ideer, skal I nok få at se i det nye år! De har ligget i dvale hele 2020. Både grundet corona, men også fordi jeg har været ramt af sygdom af flere omgange, i løbet af året.

Der er ingen tvivl om, at diverse corona nedlukninger og restriktioner har været en kæmpe øjenåbner for hvor godt vi egentlig havde det inden virussen ramte.

I 2020 har der virkelig været behov for at være omstillingsparat og det hat været nødvendigt at tænke ud af boksen! Og mange af de tanker dét har givet kan man jo stadig bruge – også den dag pandemien er et overstået kapitel! Forhåbentligt bliver det i 2021 at vi kan vende tilbage til en mere normal hverdag. Men om hverdagen bliver helt som før pandemien, er jeg ikke så sikker på…

Men det var altså ikke alt, som var røv og nøgler!

Helt bestemt ikke ikke!

Der er virkelig blevet brainstormet for gode og spændende tiltag. Men når det kom til at sætte dem i søen, har jeg ikke været god nok.

Én af de ting jeg trods alt fik søsat var en modernisering af mit logo. Jeg havde i længere tid synes der var ét eller andet med mit logo, som skulle ændres, men hvor jeg ikke kunne sætte en finger på selve problemet. Det fandt jeg ud af og skrifttypen blev ændret. Det var virkelig rart da jeg endelig fik det gjort!

“What doesnt kill you, makes you stronger.” Et ordsprog I nok er mange der har hørt – og er der noget 2020 har lært mig, er det, at det passer!

3 gange dobbelt mellemøresbetændelse og en ventiloperation efter en lang periode, hvor jeg havde det langt mere skidt end jeg troede, da det kom snigende stille og roligt. Og så selvfølgelig en pandemi. Det er bare lidt af hvad året har budt på.

Faktisk tror jeg at pandemien og den store nedsatte mængde arbejde det bragte mig sig har været fint nok langt henad vejen. Overskuddet til at arbejde har simpelthen ikke, når jeg tænker tilbage på året nu, været der. Det har handlet mere om at overleve end at udvikle.

2020 har om noget lært mig, at leve i nuet og have fokus på også at sætte tid af til sig selv og til at lave noget man også synes er sjovt. Ellers bliver dagligdagen simpelthen for sur og så får man ingenting lavet.

Giver man ikke sig selv lov til at lege, så går man glip af mange ideer! Eller jeg gør i hvert fald… Det er som regel når jeg sidder og leger – når jeg slår hjernen fra – at de nye ideer opstår..

Nu skal arbejdshandskerne på & så skal der være tid til at lege!

Nu er 2020 endelig et overstået kapitel. Jeg kan sætte en streg i sandet og forsøge at starte på en frisk. Og det tror jeg aldrig jeg har været mere klar på end tilfældet er i år!

Lige så ringe 2020 var, lige så fantastisk skal 2021 blive!

Jeg har ingen helt konkrete mål for det kommende år. Ikke andet end at det skal byde på personlig udvikling, ligesom jeg for alvor skal have min virksomhed op at køre! Både virksomheden, Hamistolen, og privatpersonen, Frederik, skal kort sagt ud af den dvale vi har ligget i, i det meste af 2020.

Én af de ting der helt sikkert skal være plads til fremover, er at lege! Der skal være plads til at slå hjernen fra i nye projekter og så se hvor det ender. Det var blandt andet sådan grundstenene til mit nuværende logo opstod og klart sådan jeg arbejder bedst. Jeg har det bedst med frie rammer og udenfor de “kasser” som man så godt kan lide at putte ting i.

Jeg håber også at det nye år giver en god mulighed for at arbejde med et hav af opgaver der gør én glad! Opgaver hvor man møder en masse nye mennesker og opgaver der udvikler mig både fagligt og menneskeligt.

Jeg er sprunget ind i 2021 fyldt med glæde og optimisme og med en kæmpe tro på at det bliver et rigtig dejligt år! Nedenfor kan I se lidt af hvad jeg håber året byder på.

Lad 2021 blive:

  • 12 måneder med KREATIVITET
  • 52 uger med RESULTATER
  • 365 dage med OMSTILLINGSPARATHED
  • 8.760 timer med PLADS TIL AT LEGE
  • 525.600 minutter med “JA-HATTEN” PÅ
  • 31.536.000 sekunder med SMIL PÅ LÆBEN

Kort sagt: Lad 2021 blive et år vi aldrig glemmer, grundet en masse fedt!

2021 – du kommer bare an! Jeg kan mærke du bliver et dejligt år, med et hav af oplevelser!

Rigtig godt nytår!