ALTID GODE PRISER

Hos Hamistolen
MG 2157 2

Mangler du en personlig gave?

GIV ET GODT BILLEDE I GAVE!

1.200.-

Findes der en skønnere og mere personlig gave end et billede af folk man holder af?

Giv en gave som modtageren husker i lang tid! Et godt billede er en god mulighed for at huske tilbage på gode minder, som personerne på billedet har haft med modtageren.

Om det gælder billeder til dine forældre, bedsteforældre, kæreste så er dette tilbuddet til dig!!

Her får du muligheden for at få en times fotografering, i eller omkring Ikast, samt 10 efterredigerede digitale billeder efter DIT ønske!

 

Det er gaven som alle vil blive glad for!

Bestil Tilbud

Skal DU, eller én du kender

GIFTES ELLER KONFIRMERES I 2020?

4.500.-

Nogle dage ønsker man at huske for evigt – det kunne eksempelvis være bryllup eller konfirmation.

Skal du konfirmeres eller giftes i 2020 og mangler du stadig fotografen, der kan være med til at sikre at minderne fra jeres lykkelige dag kan genopfriskes når I ønsker, er det NU I skal slå til!

Jeg tager stemningsbilleder før, under (hvis muligt) og efter den kirkelige del. Derefter kører vi ud på et sted efter jeres ønske og skyder portrætter i ca. én time.

Derudover tager jeg stemningsbilleder ved receptionen, parbilleder af jeres gæster, bordopdækning, eller hvad I nu måtte ønske billeder af.

Alt i alt cirka 5 timers fotografering

I tiden efter får I tilsendt 10-15 redigerede portrætbilleder, samt minimum 60 redigerede billeder fra dagen.

Forud for den store dag holder vi et telefonisk formøde.

** (Skal jeg køre mere end 10 kilometer fra min hjemme-adresse, pålægges ektragebyr på 3,50 kroner pr. km.)

Bestil Tilbud
O8A5496 5
Galla 2
O8A2522 2
MG 5328

Har du eventet, har jeg fotografen...

LEJ EN FOTOGRAF FOR ÉN DAG!

7.500.-

Står du og dine venner eller veninder og skal holde et større event. Det kunne for eksempel være galla på dit uddannelsessted eller lignende.

Det kan også være du har et band der skal spille en koncert, eller at din lokale sportsklub skal afholde et større stævne.

Og mangler I stadig en fotograf der kan sørge for at forevige alle de fede minder på dagen, så I blot skal fokusere på at være til stede og nyde dagen?

Her har I muligheden for at leje en fotograf en hel dag (cirka 8 timer), som agerer fluen på væggen under jeres arrangement, samt kan tage eventuelle klasse- og parbilleder, hvis det ønskes.

I får efterfølgende de bedste billeder (minimum 100 stk) tilsendt, redigeret, via et WeTransfer link, som kan deles alle de gange I ønsker.

** (Skal jeg køre mere end 10 kilometer fra min hjemme-adresse, pålægges ektragebyr på 3,50 kroner pr. km.)

Bestil Tilbud

Er du interesseret?

Skriv endelig til mig, omkring dét tilbud du ønsker at benytte dig af! Men skynd dig! Skriver du i morgen, er det for sent! 

Skulle ét af tilbuddene ikke helt passe ind i dine rammer, men være godt der henad, så skriv endelig alligevel, så er det muligt vi kan finde en god pris!

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Send message