Nyheder

NYHEDER

Samarbejdsaftale med Click Ikast!

Indtil nu har det ikke været muligt at få dine billeder printet hos Hamistolen. Det er det nu! Jeg har nemlig indgået samarbejde med Click Ikast. Derfor kan du nu få 15% rabat på print hos Click Ikast, hvis du bestiller via Hamistolen!

I er mange som har efterspurgt muligheden for print, når jeg har taget billeder af Jer, hvor jeg tidligere har måtte skuffe jer.

Derfor er jeg super glad for at jeg har fået mulighed for at lave denne aftale, med dét jeg uden sammenligning, ser som midtjyllands bedste og mest service-minded foto-butik! Jeg håber således også at denne aftale bliver givende for både Erik, som ejer Click Ikast, samt for mig.

Jeg bestiller det for dig - du henter!

I praksis kommer det til at foregå sådan, at jeg nok skal sørge for at filerne med de billeder, som ønskes printet, lander nede i Eriks butik

Når billederne er printet og klar til afhentning, får du besked fra enten mig eller Erik – alt efter hvad vi aftaler – og så sørger du selv for at afhente billederne, med mindre andet er aftalt. Afregning vil ske via Hamistolen.

Da aftalen er HELT frisk, har jeg stadig ikke helt overblik over konkrete priser, samt produktstørrelser osv.

Men indenfor meget kort fremtid vil priseksempler på forskellige produkter fremgå klart og tydeligt via min hjemmeside. Jeg skal nok gøre opmærksom på, når disse sider ligger klar.

Skulle der være spørgsmål til samarbejdet eller til priser, er I mere end velkommen til at skrive til mig.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment