Fotografering On Location

Hos Hamistolen har du mulighed for at få taget de smukkeste portrætbilleder i den flotte, midtjyske natur, i eller omkring Ikast & Herning.

Ved at tage billeder i vores smukke natur får man nogle helt unikke billeder, hvor mennesker og natur i fællesskab skaber den rette stemning i billedet og dermed bliver det gode billede til!

I vores natur er der også god mulighed for uforglemmelige billeder, hele året rundt. Da naturen har en masse at byde på, hele året rundt. 

Du får ALLE gode billeder!

Mange fotografer har i deres tilbud et maksimum af billeder, du kan vælge at få leveret, færdigredigeret.

Sådan er det ikke hos Hamistolen – for det er da ærgerligt! Hos Hamistolen får du leveret ALLE de bedste billeder, efterredigeret, digitalt. Dét uanset om det bliver til 5 eller 55 gode billeder. 

For hvorfor skal gode billeder gå til spilde, og blot ligge og fylde på min harddisk, uden nok kan få lov at se dem, bare fordi der skal være et minimum?

Ikast har meget at byde på - hele året rundt!

Er du til:

  • Farverige Skovportrætter
  • Portrætter ved vand/sø
  • By Portrætter
  • Rå Portrætter ved fx togskinner

Uanset hvad findes det perfekte sted, med stor sandsynlighed i Ikast & omegn.

Jeg har fotograferet mange smukke steder, på hver deres måde, så mangler du inspiration til, hvor en fotografering kunne foregå ud fra dine ønsker, så sig endelig til! Så finder vi i fællesskab det bedste sted. 

Et galleri med udvalgte billeder

— jeg giver gerne et uforpligtende tilbud —

Pris Oversigt

— skal du have taget nye billeder? —

Kontakt Mig For En Uforpligtende Snak

Send message

Altid åben efter aftale!

51 96 46 55

Ikast, Danmark