NyhederHamistolen citat reklame Fotograring annonce størrelse Facebook

NYHEDER

Nu skal det være!

Nogen gange skal man springe! Springe ud i noget, selvom der er en risiko! Springe og håbe nogen vil hjælpe én med at lykkedes! Nu tager jeg springet!

Det kunne være starten på en krimihistorie, men dét har jeg trods alt ikke kastet mig ud i endnu. Det er derimod et udpluk af de tanker, der har kørt gennem mit hoved de seneste måneder. Tanker omkring, om det er NU jeg skal forfølge den lyst jeg har haft i maven, de senere år. Lysten til at blive selvstændig. Selvstændig fotograf og WordPress udvikler.

Derfor kan du NU, få lavet følgende hos Hamistolen:

  • Fotograferinger
  • WordPress hjemmesider
  • Sociale Medier
  • SEO – arbejde

Hvorfor sker det så først nu?

Det spørgsmål har jeg allerede fået en lille håndfuld gange, hos dem jeg har snakket med om mine planer. Og svaret er faktisk ganske simpelt:

Jeg har ikke turdet…

For hvad nu hvis? Hvis nu det ikke går? Ja, hvad så?

Hvad har jeg egentlig at miste? Ikke det store! I hvert fald ikke i forhold til hvad jeg kan vinde ved at forsøge – for forsøger jeg ikke, så lykkedes jeg i hvert fald ikke!

Jeg har til gengæld en masse at vinde! Tænk, hvis det nu ender med jeg kan leve af dét der startede som en gang “held i uheld”, til at blive min hobby, og som jeg elsker at bruge tid på! Måske er det her bare mit kald!

Vil du hjælpe mig i gang? Så har jeg et godt tilbud til dig!

For at dét skal lykkedes har jeg brug for Jer! Jeg har brug for kunder. Så står du og skal have lavet nogle nye billeder den kommende tid – enten nye familie-fotos eller billeder til din virksomhed. Det kan også være du har en hjemmeside som trænger til en overhaling – eller måske en hjemmeside som skal laves.

Så er jeg mere end klar til at hjælpe! Og dét til en rigtig fordelagtig pris, som tak fordi du valgte mig!

Hvis det lyder som noget du kunne være interesseret i, så glæder mig mig til at høre fra dig!

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment