NYHEDER

Hamistolen hjælper med julegaven!

Findes der en bedre og mere personlig julegave, end et billede af personer man holder af? Hamistolen er klar til at hjælpe med årets julegave, i form af nogle personlige billeder!

Julen er en fantastisk anledning til at få opdateret fotoalbummet og samtidig glæde nogen man holder af, med nye, personlige billeder.

Hamistolen hjælper igen i år gerne med at tage årets julegave billeder. Skal I have taget billeder til årets julekort, hjælper Hamistolen også gerne – og det hele naturligvis til gode priser!

Oven i det er vores natur også rigtig fin! Det giver både mulighed for fine billeder i de sidste af årets efterårsfarver, og inden vi får set os om er der også gode muligheder for billeder i en flot og frostklar natur, der virkelig signalerer hvilken højtid vi nærmer os.

Kort sagt leverer naturen lige det udtryk man ønsker – uanset om det er billeder i farve eller sort / hvid billeder man har i tankerne.

Som udgangspunkt tager jeg kun portrætter i eller omkring Ikast. Men her er også rigeligt med udendørs muligheder!

Det mest oplagt bud vil altid være Skelhøje Plantage! Her har jeg efterhånden taget rigtig mange billeder, med mange forskellige stemninger og motiver.

Men der er også altid mulighed for gode billeder i parken ved Park Allé – især når det omhandler børn, da der her er en lille legeplads i fine omgivelser.

Til sidst er der også en mulighed, hvis man ønsker at få vand med på sine billeder, da vi har de kunstige søer omkring Ikast.

Vil du læse mere om hvad Hamistolen kan tilbyde, kan du læse mere lige her

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment