Festlige Begivenheder

Billeder ved bryllup, konfirmation eller lignende går jeg meget op i ikke må blive en rutineopgave. For ingen er helt ens. Hvis du vælger

Hamistolen som fotograf ved Jeres bryllup, konfirmation, runde fødselsdag eller lignende, får du derfor en fotograf som har fuldt fokus på at lave billeder ud fra Jeres personlighed.

Unikke billeder som man aldrig bliver træt af at kigge på. Billeder man får lyst til at kigge på igen og igen, for at huske tilbage på en unik dag.

Derfor udbyder jeg heller ikke pakkeløsninger man kan vælge i mellem. I stedet sammensætter jeg en pakke, sammen med Jer, præcis efter Jeres behov og ønsker.

Jeg holder også altid et formøde med Jer, når den store dag nærmer sig – enten via telefon eller fysisk, for at sikre mig, at alle detaljer er på plads inden det hele går løs. 

Jeg kan blandt andet bookes til:

  • Bryllup
  • Konfirmation
  • Studenter
  • Barnedåb
  • Rund fødselsdag
O8A5496 5

Du får ALLE gode billeder!

Mange fotografer har i deres tilbud et maksimum af billeder, du kan vælge at få leveret, færdigredigeret.

Sådan er det ikke hos Hamistolen – for det er da ærgerligt! Hos Hamistolen får du leveret ALLE de bedste billeder, efterredigeret, digitalt. Dét uanset om det bliver til 5 eller 105 gode billeder. 

For hvorfor skal gode billeder gå til spilde, og blot ligge og fylde på min harddisk, uden nok kan få lov at se dem, bare fordi der skal være et minimum?

Vi aftaler en fast pris inden jeres festlige begivenhed, som jeg udregner udfra det antal af billeder jeg cirka regner med at fotograferer, transport osv. Så I kan ikke risikerer at få en ekstra regning, hvis der skulle være langt flere gode billeder end beregnet. 

Et galleri med udvalgte billeder

— jeg giver gerne et uforpligtende tilbud —

Pris Oversigt

— skal du have taget nye billeder? —

Kontakt Mig For En Uforpligtende Snak

Send message

Altid åben efter aftale!

51 96 46 55

Ikast, Danmark