Nyheder

NYHEDER

Corona-Update hos Hamistolen

Som hos som mange andre virksomheder, er der også stille hos Hamistolen for tiden! Jeg har dog åben, og udfører opgaver, som kan laves uden at mødes fysisk.

Corona-virussen har ramt Danmark, og hos Hamistolen følger jeg naturligvis myndighedernes råd og anbefalinger, for at vi ALLE kommer bedst muligt igennem det her. Det betyder naturligvis nogle ændringer i den kommende tid hos Hamistolen.

Den største ændring, som minimum varer de næste 14 dage er, at der ikke bliver udført nogle opgaver, som kræver at jeg skal mødes med en kunde fysisk. Det vil sige INGEN FOTO-OPGAVER. 

Det kunne måske godt lade sig gøre at fuldføre nogle foto – opgaver, men jeg tager disse forholdsregler af især én årsag.

Alle berørte, skulle gerne have fået besked – hvis ikke, så send mig endelig en besked!

Den primære årsag er, at jeg selv har følt mig lidt sløj på det seneste, men er ikke blevet testet for noget, da mine symptomer stadig er i lav grad. Sundhedsmyndighederne tester, som I nok ved, kun dem der har slemme symptomer nu.

Derfor ville det også være deciderede tåbligt, og imod myndighedernes anbefalinger, hvis jeg tog ud i vores samfund og fotograferede andre – også selvom det skulle foregå i den danske natur, hvor smittekilden ikke er nær så stor.

Derimod vil jeg i den kommende tid fokusere på de ordre på hjemmesider jeg har, og skulle din virksomhed have planer om, snart at skulle have ny hjemmeside, kunne tidspunktet nu, måske være perfekt, da der ikke er så stor aktivitet lige nu.

Jeg giver altid gerne et godt, uforpligtende tilbud på en ny, WordPress hjemmeside!

Nye tiltag på tegnebrættet

Jeg er samtidig også gået i tænkeboks omkring hvad jeg gør, hvis denne Corona-krise bliver længere end den på nuværende er sat til.

Derfor har jeg også allerede nu ting på tegnebrættet, som jeg vil kunne udbyde i den kommende tid. Alle sammen ting, som igen kan laves uden, at vi mødes fysisk.

Jeg kan ikke komme helt specifikt ind på hvad det er, da det ikke er tænkt helt til ende endnu. Jeg kan dog godt sige, at noget af det, jeg grubler over nu, er at starte en form for online foto-skole, til dig, der gerne vil kende dit kamera og dens indstillinger meget bedre. Det vil blive både med noget teoretisk, samt et hav af øvelser. Sammensat ud fra den måde jeg selv lærte at bruge mit kamera! Alt hvad jeg kan, er selvlært…

Tilbuddet er primært tænkt rigtige kameraer, hvor det er nemmere at styrer indstillinger, men mobiltelefoner, hvor man har mulighed for at lege med avancerede indstillinger (Pro funktioner), kan også bruges.

Lyder det som noget, I kunne være interesseret i?

Ikke nok med dét, arbejder jeg på nogle ekstra gode tilbud på fotograferinger resten af året. Dét skal I også nok komme til at høre meget mere omkring!

Smid meget gerne en kommentar omkring hvad I synes omkring en “Online Foto Skole”, og samtidig skal I også endelig spørge, hvis I skulle have spørgsmål!

Pas nu godt på Jer selv, og Jeres kære i denne tid! I øjeblikket er vi stærkest sammen, hver for sig!

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment